Rocking Rebels Eindhoven bij Rock-'n-Roll Meeting Eindhoven 2017

door Jan van der Vliet. 
Zaterdag 22 Juli 2017 Rock & Roll meeting Wilhelminaplein Eindhoven, een dag waar er veel naar uitkeken en die startte met een prachtig weertje. Rocking Rebels die binnendruppelden op het plein tot uiteindelijk een heel goede opkomst, biertjes die rijkelijk vloeiden en veel lol onder elkaar. Een kennismaking met onze Boss Frans van Dorst zijn nieuwste aanwinst (Crista) waar we hem dan ook heel veel geluk mee toewensen.
Recht bij ons verzamelpunt, achter de Cadillac van Bully Rebel stond nog een blauw Amerikaans busje geparkeerd van de Pinball Rebel, die zo`n beetje dienst deed voor ons allemaal. Voor bepaalde Rebels als rustpunt om even bij te komen en anders wel als opslag en last but not least ons eigen drank-depot.
Minpunt was de muziek dat slappe hap was, een geluk dat de Rebels hier die joker ingezet hadden (Rebel Jan van Gestel die met zun plaatjes tussendoor veel goedmaakte!). Vanaf een uur of 10 begon het jammer genoeg onafgebroken te regenen en dat terwijl juist toen de muziek van enigzins beter niveau werd.
Al met al toch een geslaagde dag, die voor herhaling vatbaar is!


Keer terug naar het overzicht.