Broederliefde onder rockers bestaat dat?? Ja, dat bestaat!!

Broederliefde onder rockers bestaat dat?? Ja, dat bestaat!!
door Toine Luft president van Rockabilly Oss

We waren zaterdagmiddag 15 juli met een man of 8 leden van Rockabilly Oss vertrokken uit Oss. Drie mannen kwamen later. We hadden een gezellige middag met veel rockers onder elkaar.
Het was een super middag, die laat in de avond een andere wending kreeg. Ik was er al een tijdje twee van ons kwijt en zoals het een preses betaamd, ging ik even kijken waar ze waren. Toen ik bij de uitgang kwam lag Frank, onze penningmeester, al in de ambulance. Zijn broer Marco stond erbij.
Na veel vijven en zessen moest ie naar het ziekenhuis in Tilburg. Marco mocht mee met de ambulance, ik lichtte de rest van de jongens in en Jos Schuurmans nam de jongens mee. Zo daar stond ik dan, want ik wou koste was kost naar mijn brothers toe. Toen waren daar ineens de Rocking Rebels Jan en Cas van de vliet. Die twee twijfelden geen seconde en binnen 10 minuten zat ik in de auto met de Rebels naar het ziekenhuis. Hiermee wil ik zeggen broederliefde bestaat. Jan en Cas een diepe buiging voor jullie twee.
Frans van Dorst en Frits Gummie ,ben er maar zuinig op. Die twee zijn mannen die doen wat ze zeggen. Met Frank gaat het alweer wat beter, maar hij moest nog even in het ziekenhuis blijven, Dus lieve mensen broederliefde bestaat echt! Keep on rocking, de preses van Rockabilly Oss.

Keer terug naar het overzicht.