ERELEDEN

Hierbij verlenen de Rocking Rebels Eindhoven het Erelidmaatschap aan onderstaanden voor hun jarenlange steun en trouw aan Rock-'n-Roll muziek en de Rocking Rebels in het bijzonder!Louis SmeetsLouis Smeets is een grote Rock-'n-Roll promotor uit Limburg. Sinds 1958 is hij actief in de wereld van de Rock-'n-Roll. In de periode van 1973 tot 1982 presenteerde Smeets het radioprogramma de Rock-'n-Roll Methode op Hilversum 3, zoals die radiozender van de NOS toentertijd heette. Hij presenteerde het programma samen met Felix Meurders. Ook de Rocking Rebels Eindhoven waren eens te gast in zijn programma net als sterren zoals bijvoorbeeld Fats Domino. Ook in de omringende landen werd graag naar Smeets geluisterd. Er zijn in totaal 293 afleveringen van de Rock-'n-Roll Methode uitgezonden.
Op zondag 5 juli 2015 werd Smeets benoemd tot erelid van de Rocking Rebels Eindhoven.


Ferry de MoorFerry de Moor is anno nu een Hells Angel, maar was in de tachtiger jaren een gerespecteerd Rocking Rebel. De Moor was een van de laatste lichting Rebels in 1984. Zoals veel andere Rebels had ook hij een bijnaam namelijk "De Kitl" (Brabants dialect-woord), omdat hij zo'n mooi klei kopke had.
Op zondag 5 juli 2015 werd De Moor benoemd tot erelid van de Rocking Rebels Eindhoven.


Ad Schilders


Schilders gaat al vanaf de eerste jaren mee in de Rock and Roll-scene. Toen werden de eerste meetings gehouden in Tilburg en Hilvarenbeek. Ook in Tilburg was Schilders een graag geziene gast in Cafe Extase en Cafe/zaal De Harmonie. ...En dat is ie tot de dag van vandaag nog steeds......we denken dat als je vraagt in Amsterdam of Antwerpen, op een Rock and Roll avond, .. "kenne jullie Ad uit Tilburg" , dat iedereen JA knikt.
Op zondag 5 juli 2015 werd Schilders benoemd tot erelid van de Rocking Rebels Eindhoven.


Arie Muller


Door Arie Muller, zijn broer Bert en de toenmalige leider van de Elvis Bende, Frans van Dorst, bij elkaar gekomen. Als snotneusje kwam hij hem tegen in Leiden (Mijn broer is óók een Elvis-man!: zei Muller toentertijd), dat was al in 1974... en is altijd een trouwe vriend en broer van de huidige voorzitter van de Rocking Rebels, Van Dorst, gebleven.
Op zondag 5 juli 2015 werd Muller benoemd tot erelid van de Rocking Rebels Eindhoven. Nu, oktober 2016, behoort Arie net als Ferry ook tot de Hells Angels.


Gonzo Lamers


Gonzo (20-12-1961-12-5-2010 RIP!) Gonzo is de enige Bopcat, die Postuum Ere-rebel is gemaakt: Rock-'n-Roll tot op het bot, en een decennia-lang een trouwe Amsterdamse gabber!


Dave Ayres (R.I.P.)


Dave Ayres (11-6-1965 tot 25-1-2009 RIP!) Dave was zowel in de Psychobilly-scene als de Tattoo-scene, een Enfant-Terrible.. , maar een bloedtrouwe Bristolian, waarmee je lachend op de vuist kon, maar die je door dik en dun steunde. De grootste "mongolen" in Europa heb ik door hém leren kennen, en de Massaalste begrafenis die ik OOIT meegemaakt heb. Was zéker een Rebel geworden, als hij nog geleefd had. Van hem kreeg voorzitter Van Dorst een prachtige grote ring die hij nu vol trots draagt.


Frank Rutjens


Frank "Tak" Rutjes is een van de meest loyale en sterkste mensen die voorzitter Van Dorst heeft mogen leren kennen: Altijd klaarstaan voor z'n vrienden, en eigenlijk alleen al Ere-lid, zodat hij geen Rebel kan worden: Te lastig, te eigenwijs, maar bloedgoed!
Op zondag 5 juli 2015 werd Rutjes benoemd tot erelid van de Rocking Rebels Eindhoven.


Uwe "Zwievel" Krispin


Krispin is lid van de Duitse Bee Bop Rebels die hun hoofdkwartier in Dortmund hebben. Zij doen al vanaf 1979 aan Rock-'n-Roll in clubverband. Het zijn oude bekenden van de Rocking Rebels uit de tachtiger jaren. Remember de Rock-'n-Roll meetings in het Karregat te Eindhoven.
Op zaterdag 25 juli 2015 werd Krispin benoemd tot erelid van de Rocking Rebels Eindhoven. Dit gebeurde tijdens de tiende Rock-'n-Roll meeting op het Wilhelminaplein te Eindhoven.


Oliver "Barney" Krüger


Krüger is lid van de Duitse Bee Bop Rebels die hun hoofdkwartier in Dortmund hebben. Zij doen al vanaf 1979 aan Rock-'n-Roll in clubverband. Het zijn oude bekenden van de Rocking Rebels uit de tachtiger jaren. Remember de Rock-'n-Roll meetings in het Karregat te Eindhoven.
Op zaterdag 25 juli 2015 werd Krüger benoemd tot erelid van de Rocking Rebels Eindhoven. Dit gebeurde tijdens de tiende Rock-'n-Roll meeting op het Wilhelminaplein te Eindhoven.
Marcel "Bang Bang Bazooka"


Marcel is de zanger/gitarist van de band Bang Bang Bazooka. Zij staan voor: 25 years of Rock and Roll from Eindhoven Rockcity! Marcel is een oud-Rocking Rebel van het eerste uur. Hij heeft anno nu (maart '16), in tegenstelling met andere oud-gedienden, nog steeds een mooie kuif. Naast zijn liefde voor muziek maken en het bezoeken van optredens houdt hij zich ook bezig met de kunstvorm tatooeëren. Hij genoot zijn opleiding hiervoor bij Dragon Tattoo.
Op zondag 6 september 2015 werd de zanger/gitarist van Bang Bang Bazooka benoemd tot erelid. Dit gebeurde in café Altstadt te Eindhoven tussen de optredens van The Lost Boys en The Blue Cats door.

Jerome van Gasteren


CC Jerome hoef je eigenelijk niet voor te stellen! Wie kent hem niet in de rock-'n-roll scene? Hij heeft over de hele wereld gespeeld en was pas (februari '16) nog in Australië. In de USA woonde hij 10 jaar. In 2007 kwam Jerome terug naar Nederland. Jerome begeleidde veel bekende bands en muzikanten waaronder: Lee Rocker, Levi Dexter, Pep Torres, The Specials and Gene Loves Jezebel. Ook gaf hij back up aan beroemde artiesten zoals: Billy Lee Riley, Joe Houston, Chuck Berry, Gene Summers, Sanford Clark, The Coasters, Glen Glenn, Johnny Powers, Rudy Tutti Grayzell, The Calvenes, Mac Curtis etc. Op 4 oktober speelde CC Jerome op de Rocking Rebels Party deel 2. Mark Elbers, de man met de prachtige stem, werd die dag ook door CC Jerome begeleid.